Transylvania Trust

Conferință de presă

Fundația Transilvania Trust prezintă proiectul ARTECH, cofinanțat de Uniunea Europeană. În data de 10 septembrie 2019 va avea loc o conferință de presă la Castelul Bánffy din Bonțida, la care reprezentanții presei se vor putea întâlni cu Tibor Navracsics, comisarul european pentru cultură, educație, tineret și sport, respectiv cu Csilla Hegedüs, președintele Fundației Transilvania Trust.

Proiectul cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă propune crearea conexiunii între arte, meserii  și meșteșuguri tradiționale, respectiv tehnologie, care conectează modalități contemporane de exprimare artistică și tehnologică cu rădăcini ale identității culturale și cu patrimoniul european. Proiectul implementat la nivel european oferă noi oportunități unor artiști, creatori, meșteșugari, factori de decizie pentru a-și spori abilitățile personale și dezvoltarea unei rețele profesionale internaționale.

Partenerii proiectului: Commarca del Maestrazgo, Spania, Gjirokastra Foundation, Albania, Archikidz, Ucraina.

Programul evenimentului:

10:00 vizita ghidată a castelului Bánffy

11:00 conferință de presă despre proiectul ARTECH

12:00 recepție

Vă așteptăm cu drag!

La cerere, oferim transport de la Cluj pentru cei interesați. Vă rugăm să ne comunicați intenția de participare la adresa de e-mail office@transylvaniatrust.ro sau la numărul de telefon 0264-439858, până la data de 06.09.2019.