Tabără de restaurare a patrimoniului construit 2018

07 decembrie 2017

Durata cursului este de două săptămâni, timp în care participanții vor beneficia de instruire teoretică și practică. În cadrul instruirii teoretice participanții vor cunoaște principiile și metodologiile reabilitării patrimoniului construit prin prelegeri ținute de profesori universitari și specialiști din țară și din Marea Britanie. La fel, instruirea practică va fi condusă de meșteri restauratori din țară și din străinătate. Participanții pot alege una dintre următoarele ateliere:
a.) zidărie (restaurare de bolți, tehnici murale -3 zile),
b.) tâmplărie și restaurare mobilier vechi,
c.) pietrărie.
Programul conține o excursie de studiu în cadrul căreia se vor vizita mai multe monumente de valoare din Transilvania, dintre care unele sunt în curs de restaurare, participanții având ocazia să studieze și alte lucrări de reabilitare.
Tabăra de restaurare se va desfășura în perioada: 29 iulie – 11 august 2018

Taxa de participare este 200 Euro/participant/tabără, iar pentru studenți 150 Euro/participant/tabără (sumă care reprezintă contribuția participanților la instruire, cheltuielile de cazare și masă la castel).

La program au participat până în prezent peste 2500 de cursanți din 26 de țări (România, Albania, Australia, Brazilia, Belgia, Franța, Ungaria, Polonia, Slovenia, Suedia, Marea Britanie, Statele Unite, etc.)!  

Înscrierile se fac online, completând și trimițând formularul atașat pe adresa bhct@transylvaniatrust.ro până în data de 1 martie 2018.
Pentru detalii suplimentare despre cursurile și activitățile noastre, vă rugăm scrieți-ne pe adresa: office@transylvaniatrust.ro.Printeaza