ACTUALITĂŢI
 • Comunicat de presă - Ziua Bánffy la castelul din Bonțida

  20 septembrie 2017
  etichete:

  În data de 24 septembrie, după o vară plină de tabere și rezidențe artistice, se deschid din nou porțile castelului Bánffy de la Bonțida pentru părinți și copii, pentru toți iubitorii de artă.

 • Castellarte

  19 septembrie 2017
  etichete:

  Fundația Transilvania Trust în 23-24 septembrie 2017 organizează evenimentul final al proiectului ARTEC în Centrul de Arte și Meserii, Castelul Bánffy, Bonțida.

 • S-a terminat tabăra de restaurare

  08 septembrie 2017
  etichete:

  În 30 iulie – 13 august 2017 s-a derulat programul educațional al Fundației Transylvania Trust, destinat studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, arheologi, istorici de artă, muncitorilor din industria construcțiilor, precum și altora interesați. Scopul taberei organizate în incinta Castelului Bánffy din Bonțida este revigorarea și instruirea meseriilor tradiționale din domeniul construcțiilor în context intercultural.
 • Expoziția itinerantă ARTEC la Londra

  05 septembrie 2017
  etichete:

  După ce a fost prezentat în august la Berlin, expoziția itinerantă ARTEC va călători la Londra.
 • Artists and Craftsmen in residence: OR

  01 septembrie 2017
  etichete:

  Programul Artists and Craftsmen in residence: OR, cu desfășurare între 21 august și 3 septembrie 2017, a ajuns la final. Sâmbătă se finalizează și se expun lucrările realizate pe parcursul celor două săptămâni. Vă așteptăm să ne vizitați!