ACTUALITĂŢI
 • Anunț

  04 iulie 2017
  etichete:

  Datorită lucrărilor de pregătire pentru Electric Castle, programul de vizitare a castelului va avea următoarele modificări: - până în data de 5 iulie castelul este deschis parțial exclusiv grupurilor organizate de turiști care au inclus castelul în itinerariul lor, iar intrarea în castel se va face sub îndrumarea unui reprezentant al Fundației Transilvania Trust - în intervalul 6-24 iulie castelul va fi închis. Vă mulțumim pentru înțelegere!
 • Atelier de traducere la Castelul Bánffy de la Bonțida

  19 mai 2017
  etichete:

  Fundația Transilvania Trust lansează un atelier de traducere pentru studenți. Atelierul va avea loc în perioada 11-16 septembrie 2017 cu scopul de a traduce în limba română 5 nuvele ale scriitorului Miklós Bánffy (1873–1950).

 • Ateliere de cercetare în Castelul Bánffy

  05 mai 2017
  etichete:

  Fundația Transylvania Trust în perioada 14 – 20 august și 25 septembrie – 1 octombrie organizează un modul de cercetare. Cercetarea se va desfășura în două ateliere: arheologie și istoria artei. Programul cultural este co-finanțat de Adminstrația Fondului Cultural Național.
 • Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy, Bonțida, 30 aprilie

  18 aprilie 2017
  etichete:

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Monumentelor și Siturilor, Fundația Transylvania Trust Vă invită la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat în cadrul proiectului european ARTEC la Castelul Bánffy din Bonțida.

 • Expoziția itinerantă ARTEC sosește la Budapesta

  06 aprilie 2017
  etichete:

  În ziua de miercuri, 19 aprilie, ora 18.30, la sediul ICR Budapesta din str. Izsó nr. 5 va avea loc vernisajul expoziției de panouri realizată de Fundația Transilvania Trust din Cluj-Napoca. Panourile prezintă în trei limbi (română, maghiară și engleză) activitățile organizate la Centrul de Arte și Meserii la Castelul Bánffy de la Bonțida.
  Expoziția va fi deschisă de Hegedüs Csilla, președintele Fundației Transilvania Trust și de Adela-Luiza Avram, director executiv.