NEWS

BAROCK XIII. Zilele Castelului Bánffy, de 13 ani un eveniment cultural pentru întreaga familie

24 july 2014

Fundația Transylvania Trust organizează în perioada 30-31 august cea de a XIII-a ediție a BAROCK. Zilele Castelului Bánffy de la Bonțida.

Cheia longevității evenimentului constă în alăturarea unor activități și manifestări care să vină în întâmpinarea unui public eterogen. Față de edițiile precedente, anul acesta vine cu noutatea târgului de carte IDEA, a târgului pentru adopții de animale, a spectacolelor de teatru și a picnicului la castel.

Din program nu vor lipsi proiecțiile de filme, expozițiile, concertele de muzică, demonstrațiile hipice sau ateliere de meșteșuguri tradiționale. Zilele Castelului Bánffy se adresează întregii familii, de aceea copiii se vor putea delecta cu teatru de păpuși, diverse jocuri și activități susținute de partenerii tradiționali ai Fundației.

Concertele programate pentru după-amiază și seară vor fi susținute de către Theory of Mind, Loose Neckties Society, Ternipe, Urma, NemEz, Natif, Intim Torna Illegál, Robin and the Backstabbers.

Barock. Zilele Castelului Bánffy Bonțida este evenimentul cultural care pune în valoare patrimoniul istoric și oferă comunității oportunitatea de a înțelege și a se bucura de o clădire monument.

În curând veți găsi programul detaliat al evenimentului pe facebook.com/BanffyCastle și pe www.transylvaniatrust.ro

Parteneri: Primăria și Consiliul Local al Comunei Bonțida, Departamentul pentru Relații Interetnice, Uniunea Cercetașilor Maghiari din România (UCMR), Breasla Meșteșugurilor Tradiționale, Asociația Életfa, GAL Someș Transilvan, Anticariat Ernest, Monumente Uitate.

Evenimentul este finanțat de Programul-cadru Cultura al Uniunii Europene – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură.

Susținătorii evenimentului: Consiliul Județean Cluj, Fondul Bethlen Gábor, Fundația Communitas, Consiliul Local Bonțida.

TAGS


Font size
Send over e-mail
Print

SHARE